неделя, 15 февруари 2015 г.

Много бърза маринована сьомга



търсейки рецепта за маринована сьомга, попаднах на тази рецепта на рудолф. много ми хареса, че може почти веднага да се консумира, и вече 2-3 пъти я правя. много лесна рецепта


парче филе от сьомга


1 с.л. морска сол


1 с.л. захар


1 лимон


1 л. мед


зехтин


черен пипер


лук


копър








нарежете сьомгата на тънки филийки и ги наредете в чиния. Поръсете рибата със морска сол и захар от двете страни. Пригответе дресинг от лимоновия сок, меда и зехтин. Поръсете сьомгата с черен пипер и я залейте с дресинга. Нарежете на ситно лука и копъра и ги сложете върху сьомгата. След 10 минути рибата е готова за консумация.


http://www.24kitchen.bg/recipe/marinovana-somga

2 коментара:

  1. Чудесна е станала! А в съд на Таперуеър ще се запази уникално:)

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси Траянче, а съдовете и аз много ги харесвам и си ги ползвам!

    ОтговорИзтриване