неделя, 29 януари 2012 г.

Филе със сос по римски



Филе със сос за шницели от Римската кухня на Драго.

Продукти:

1 жълтък
1/2 с.л. девисил
1 щипка смлян кимион
1 щипка черен пипер
1 с.л. мед
1 с.л. оцет
2 с.л. fish сос
1 с.л. зехтин
100 мл вода
1 дафинов лист
1 1.л. чубрица
нишесте за сгъстяване на соса
Готовото месо ( при мен филе печено във фолио), нарязано на филийки се сервира в чиния и се полива със соса.

2 коментара:

  1. Много изкушаващо и вкусно звучи рецептата, SUNDRIE!. Благодаря ти, че я сподели с нас!

    Пожелавам ти една много весела и успешна нова седмица! ♥♥♥

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за топлите думи, Венета! Всичко най- хубаво ти желая!

    ОтговорИзтриване